Over mij

Hallo!! Ik ben Michelle Dirksen-Baart

Ik ben 41 jaar, getrouwd en heb twee kinderen. Ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialist en gediplomeerd pedicure en gediplomeerd medisch pedicure. Ik ben eigenaresse van Seize the day Beautysalon opgericht op 12 november 2012. Daarvoor heb ik 2,5 jaar in een salon gewerkt. Het ambulante werk is eigenlijk uit nood geboren en het is mijn grote liefde geworden.

Seize the day betekent pluk de dag. Je weet niet wat je toekomst je gaat brengen. Maar leef je leven dag voor dag en maak er het beste van.

Ik doe pedicure behandelingen, schoonheidsbehandelingen en manicure behandelingen. Sinds 2015 doe ik nagels lakken met gellak. Dat is een nagellak gecombineerd met gel, wat moet uitharden onder een lamp. Deze is dus sterker dan gewone nagellak, is gelijk uitgehard en blijft langer zitten. Super handig! Ik doe ook gecombineerde behandelingen. Bijvoorbeeld een pedicure en manicure behandeling. Of een pedicure behandeling en het harsen van het gezicht, of het verven van wenkbrauwen en of wimpers.

Sinds 1 januari 2023 kunt u bij mij ook terecht voor medisch pedicure behandelingen.

Seize the day Beautysalon komt bij u thuis voor de behandelingen. Dat betekent dat u niet weg hoeft. U kunt het plannen wanneer het u het beste uitkomt! U bent in uw eigen vertrouwde omgeving. En heeft u even een momentje voor uzelf!

%d bloggers liken dit: